Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

breien

  • tessa

    Hoi allemaal,

    Heeft er iemand zeer eenvoudige breipatronen met een leuk resultaat? Voor de doelgroep ouderen, ik zoek dus patronen met vrijwel alleen rechte lapjes,

    groeten,

    Tessa

  • Esther

    Hey Tessa,

    Op deze site :http://brei.startpagina.nl/ staat een kollometje met verschillende sites met breipatronen. Misschien heb je daar iets aan?

    Dit is een van de sites die er tussen staat: http://breien.praatjesmakers.com/

    Succes!

    Groetjes Esther

  • Ine Rademakers

    Hallo Tessa ook ik ben op zoek naar rechte lapjes om met ouderen te breien, we hebben al heel wat patroontjes bij elkaar verzameld maar wil niet iedere keer alles hetzelfde breien, Ik weet niet wat jij in de aanbieding hebt maar als je je adres doorstuurt stuur ik wat patroontje naar jou adres, misschien heb jij ook iets voor mij? Ik ben al 22 jaar vrijwilligster in ons verzorgingstehuis in St. Odiliënberg. We hebben beren, clowns,hondjes,kerstmannetjes,popjes,aapjes,olifanten(erg leuk) lieveheersbeestjes uiltjes enz. Groetjes en een gezond en gelukig Nieuwjaar Ine Rademakers

  • jolanda

    hoi Ine

    Zou jij mij ook kunnen helpen met een aantal patronen door te sturen, ben net begonnen bij een dagbesteding voor ouderen met dementie en ik mag alles opnieuw opzetten, en eenvoudige breipatronen kan ik nergens vinden.

    Je zou mij enorm helpen.

    Dankjewel, groetjes Jolanda