Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

leiding zomerkamp gezocht

  • zoka

    Stichting Zomerkampen Breda zoekt vrijwilligers

    Elk jaar in de eerste drie weken van de grote vakantie (dit jaar van 10 t/m 30 juli 2005) organiseert de Stichting Zomerkampen Breda drie vakantieweken voor kinderen uit Breda en omstreken. Ook dit jaar verheugen 320 kinderen zich op hun weekje vakantie op het kampterrein in de bossen van Tilburg, maar?.. er moeten ook voldoende vrijwilligers gevonden worden die deze kinderen willen begeleiden. Misschien is dit iets voor jou? Het is een goede kans om ervaring op te doen met kinderen, teamwerk, maar natuurlijk ook een hele gezellige week vakantie voor jezelf. Je tent staat al klaar (of neem je zelf mee).

    We zoeken vrijwilligers vanf 16 jaar voor een of twee weken voor het Brakkenkamp (6 tm 9 jaar) en het Tienerkamp (10 tm 12 jaar). De eerste twee weken zijn dit kinderen uit het ?gewone? onderwijs, de derde week uit het speciaal onderwijs (om deze laatste week te kunnen draaien moet je wel ook week 1 of 2 meedoen om ervaring te hebben).

    Op het kamp zijn verschillende functies:

    - de groepsleider begeleidt een groepje van 6 kinderen (of minder de derde week)

    - de spelvoorbereider organiseert grotere spelen zoals een spooktocht, levend stratego of een zeskamp en speelt iedere avond een soort toneelstukje

    - de keukenassistent kookt met de keukenploeg voor zo?n 160 mensen

    - de technische/huishoudelijke dienst houdt het kamp schoon en heel

    Op 23 april houden wij een kennismakingsdag. Wij kijken wie jij bent en jij kijkt op welk kamp en functie je graag wilt geplaatst worden en maakt kennis met de ?Zoka-sfeer?. Daarbij leer je alle andere nieuwe zokavrijwilligers kennen.

    Op ons trainingsweekend op 11 en 12 juni krijg je dan gerichte training op kamp, functie en maak je op een gezellige manier kennis met andere zokavrijwilligers.

    Elke vrijwilliger wordt begeleid door iemand met ervaring.

    Op sommige opleidingen telt een week Zoka mee als stage of voor studiepunten.

    Wil je meer weten of foto?s zien? Kijk dan op www.zomerkampenbreda.nl of mail naar werving@zomerkampenbreda.nl . Je kunt ook op woensdagen vanaf april van 19.30-20.30 uur bellen naar ons spreekuur op 06-28971977.

    Je kunt je op onze website meteen inschrijven als vrijwilliger en zorgt daarbij voor alle kinderen en leiding voor een goed ZOKA-2005!

  • A

    vrijwilligers kun je ook werven bij opleidingen SPW en SPH

  • zoka

    We hebben een nieuw telefoonnummer: 06-33900464.